Rólunk
Kapcsolat

Leier kéregfal LKF

A Leier kéregfal egy olyan speciális termék, ami a belőle készített monolitikus vasbeton fal kétoldali zsaluzatát és vasalását már tartalmazza. Építése egyszerű, rendkívül gyors és tiszta. Mivel az elemeket az előre egyeztetett időpontban szállítjuk, valamint a falakat elegendő egy oldalról megtámasztani, organizációs szempontból is előnyős.

Miért válaszd a Leiert?

Gyors kivitelezés, méretpontos, kiemelkedő minőségű alapanyagokból.
Egy Leier Típusház tökéletes választás lehet azoknak, akik szeretnek előre tervezni és a terveiket pontosan és kiszámíthatóan megvalósítani, mind anyagi, mind ütemezési szempontból.
Kínálatunkban 12 különböző alapterületű és elrendezésű típusház és 3 féle garázs található. A méretek tekintetében a 30 m2-es „garzonszerű” házaktól, egészen a nagy – 3-4 gyermekes – családok számára tervezett CSOK kompatibilis 160 m2-es házakig minden igény teljesíthető.

Széles körű alkalmazhatóság

A LEIER kéregfal elemek az egyedi gyártás következtében szinte bármely falszerkezet építésére felhasználhatók.

Nincs szükség vakolásra

A korszerű gyártástechnológia következtében a kéregrész kellően homogén, sima külső felülete glettelés után közvetlenül festhető, tapétázható.

Felhasználási területek

Nemes egyszerűséggel, minden faltípusra megfelelő választás

Garázs

Lakáselválasztó fal

Tűzgátló fal

Hanggátló fal

Családi ház főfal

Társasház főfal

Miért is éri meg a Leier Típusházaiban gondolkodni?

A Leier típusházai olyan méretpontos előregyártott elemekből épülnek fel, amelyek nagyban megkönnyítik a kivitelezés folyamatát.

A kéregfalas technológiával egy szerkezetkész ház megépítése lényegesen gyorsabb és egyszerűbb, mint ami a hagyományos építési módoknál megszokott.

A jóval kevesebb szakembert és eszközt igénylő folyamat során az elemek ütemterv szerint érkeznek az építkezés helyszínére, ahol akár órák alatt a helyükre kerülnek a falak.

A Leier kéregfalakba már a gyártás során - a tervek szerint - belekerülhetnek az elektromos szerelvények is, azaz az elektromos dobozok elhelyezése és a hozzájuk tartozó védőcsövezés munkafázisa is kihagyható.

Ennek a megoldásnak köszönhetően a falak felülete sima, glettelésre kész, így még egy munkafázis megspórolható, hiszen nem kell vakolni - ezzel időt és pénzt takaríthatunk meg - arról nem is beszélve, hogy itt mindenképpen „egyenes” falakat kapunk a gyártási technológiának köszönhetően.

Az egyes típusházak kérhetőek belső hőszigetelésű kéregfalakkal is

A kiváló minőségű klímafödém rendszereinknek köszönhetően a ház hűtő- és fűtőrendszere megfelel a legszigorúbb energetikai előírásoknak is.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Töltsd ki az alábbi űrlapot és már küldjük is neked a tájékoztatót az árakkal és felszereltségi listával!