Rólunk
Kapcsolat

Mi az a SIP panel és technológia?

A SIP (Structured Insulated Panel) egyedülálló, rendkívül stabil és környezetbarát építési rendszer az alacsony energiafelhasználású és passzív épületek építéséhez. A szendvics szerkezetnek megfelelően, OSB építőlemezek közé EPS töltetet illesztenek, melyet egy speciális ragasztóval, nagy nyomással rögzítenek.

Ezzel az egyszerű megoldással egy kiváló statikai- és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező hőhídmentes építőpanelt kapunk. Cégünk az OSB 4 TOP építőlemezét használja, amely garantáltan formaldehid-mentes és víztaszító tulajdonsággal is rendelkezik. A SIP építési rendszert irányított üzemi feltételek között, szakosodott tervezők által előkészített gyártmánytervek alapján gyártják és ezek alapján vágják méretre, így az építkezés során nem keletkezik a megrendelő pénztárcáját terhelő hulladék anyag. Az önhordó SIP-panelek rendkívüli stabilitása miatt az épületek nem igényelnek külön vázszerkezetet, emiatt egy SIP-ház nagyon gyorsan felépíthető.

Gyors és pontos összeszerelés a helyszínen.

Átadás kulcsrakészen 120-160 nap alatt.

A SIP egy fejlett, korszerű és univerzális építőelem, amely kiváló hőteljesítményt, továbbá kimagasló szerkezeti szilárdságot biztosít. Emellett idő- és költségmegtakarítási előnyöket kínál rövid- és hosszútávon. Így szinte bármilyen épületszerkezetnél alkalmazható. Nem csupán családi házak, hanem ipari és kereskedelmi épületek, valamint garázs vagy nyaraló kialakítása esetén is tökéletes megoldást nyújtanak.

Környezettudatosság hővisszanyerő szellőző-berendezéssel

Elektromos padló-, fal- vagy mennyezetfűtés helyiségenkénti szabályzással.

A SIP paneleket padlóknál, falaknál és tetőszerkezetek kialakításánál egyaránt használjuk. Mindennek tetejébe, ez az innovatív építési módszer rendkívül energiahatékony és környezetbarát, ezt az akár AA++ energetikai besorolás is mutatja.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Töltsd ki az alábbi űrlapot és már küldjük is neked a tájékoztatót az árakkal és felszereltségi listával!